Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website. Lees ons privacybeleid voor meer info.

ROADSHOW | TCK EVOLUTION & Z.E.

REGISTREER GRATIS JE BEZOEK VIA HET FORMULIER ONDERAAN DEZE PAGINA
DINSDAG 27 JULI  – KRUIBEKE  |  WOENSDAG 28 JULI – WOMMELGEM
DINSDAG 3 AUGUSTUS – BERLAAR  |  WOENSDAG 4 AUGUSTUS – HERENT

TCK EVOLUTION | COMFORTABELERE & PERFORMANTERE VOERTUIGEN
De Renault Trucks TCK Evolution is een van de grootste updates van onze trucks sinds de marktintroductie in 2013. Betrouwbaarheid, brandstofbesparing, comfort, veiligheid… Renault Trucks doet nog meer om u te ondersteunen. Kom alle nieuwigheden ontdekken tijdens de TCK Evolution Roadshow. Deze Roadshow houdt halt in alle vestigingen van Van Hove Garages.

ZUIVER ELEKTRISCH | RENAULT TRUCKS MASTER Z.E.. & D Z.E.
De CO2-emissies terugdringen is een prioriteit en heel wat steden voeren alsmaar strengere emissiebeperkingen in. Renault Trucks innoveert en steunt op zijn ervaring om duurzame oplossingen aan te reiken zoals elektrische energie, aangepast aan de gebruiksbeperkingen van de voertuigen. De Renault Trucks Master Z.E. is een veelzijdig bedrijfsvoertuig om de lage-emissiezones te bereiken. Onze Renault Trucks D Z.E. is een stille vrachtwagen perfect voor leveringen in de stad. Beide voertuigen kan u ook ontdekken op onze Roadshow.

WELKOM BIJ VAN HOVE GARAGES
Tijdens de Roadshow kan u in primeur demowagens bekijken van de Renault Trucks T Evolution, Master Z.E. en D Z.E.. Ons team is aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Uiteraard bieden we u ook graag een hapje en een drankje aan. 
De Roadshow houdt halt op:
– Dinsdag 27 juli | Kruibeke van 16u tot 21u
– Woensdag 28 juli | Wommelgem van 16u tot 21u
– Dinsdag 3 augustus | Berlaar van 16u tot 21u
– Woensdag 4 augustus | Herent van 16u tot 21u

INSCHRIJVEN
Deelname is gratis maar vooraf inschrijven verplicht. Vul in het formulier hieronder uw gegevens  in en geef aan in welke vestiging u zal langs komen. In het kader van de coronamaatregelen moet iedere aanwezige zich apart inschrijven. Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 23 juli voor de Roadshow in Kruibeke en Wommelgem en tot met vrijdag 30 juli voor de Roadshow in Berlaar en Herent.

15 + 3 =