Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Eind 2016 namen we Garage Raf Vergauwen in Beveren over en werd Beveren onze vierde vestiging. Het voorbije jaar hebben we dankzij de inzet van ons gemotiveerd team de garage beter gestructureerd op het vlak van administratie, organisatie en verkoop. En ook de mecaniciens hebben zich verder gespecialiseerd in de laatste technieken tijdens hun opleidingen bij Renault Trucks.

En nu zijn we klaar voor de volgende stap. De garage zal verhuizen naar een nieuwe locatie. Dit is nodig om de vooropgestelde doelstellingen qua service en groei te kunnen realiseren. Ook een betere bereikbaarheid voor de vrachtwagens was van primordiaal belang. Daarom hebben we gekozen voor een locatie vlakbij de E17, afrit Kruibeke (Industrieterrein Hogenakkerhoek). Momenteel wordt er hard gewerkt aan de bouwplannen. We werken er naar om eind 2018 operationeel te zijn op de nieuwe locatie.