Fast & Pro, meer dan kwaliteit en service voor uw bestelwagen
De Fast & Pro dealers van Renault Trucks voldoen aan een aantal strikte eisen. Ze beschikken op zowel verkoop- als servicegebied over goed getrainde teams die zich enkel bezighouden met bestelwagens. Het resultaat: snelheid, professionaliteit en kwaliteit op het gebied van verkoop, onderhoud en reparatie, die volledig is aangepast aan uw behoeften.
 

Bij Van Hove Garages kunt u rekenen op:

 • een ruime selectie bestelwagens, een passende oplossing voor iedere branche
 • een grote keuze in uitvoeringen en opbouw
 • vervangend vervoer van dezelfde categorie
 • een professioneel sales en after sales team gespecialiseerd in het verkopen en onderhouden van bestelwagens
 • een snelle diagnose, zodat u snel weer op weg kunt
 • ruime openingstijden, binnen zonder afspraak
 • een aparte werkplaatsruimte specifiek voor bestelwagens
 • een ruime hoeveelheid onderdelen direct beschikbaar
 • een brede keuze aan passende financieringsmogelijkheden


Verkoop van bestelwagens
Ongeacht uw beroep of sector kunt u bij ons rekenen op een advies op maat, volledig aan uw wensen en eisen aangepast. Onze verkopers hebben kennis van alle soorten uitvoeringen. Wij zijn specialist op het gebied van bijzondere opbouw en bieden een aantal opbouwmogelijkheden rechtstreeks af fabriek aan.


Onderhoud van bestelwagens

Onze mechaniekers zijn specifiek getraind voor lichte bedrijfswagens. U kunt rekenen op een snelle diagnose en topkwaliteit op het gebied van reparatie en onderhoud. Wij beschikken over aparte werkplaatsen met faciliteiten speciaal voor bestelwagens en een ruime hoeveelheid onderdelen op voorraad.
 

Heeft u vervangend vervoer nodig? Dan bieden wij dit in dezelfde categorie als uw eigen bestelwagen. En dankzij de ruime openingstijden kunt u ook buiten werktijd bij ons terecht.
 

 • Nieuws

  VAN HOVE GARAGES BREIDT UIT
  MET VIERDE VESTIGING

   

  28 oktober 2016

  Garage Raf Vergauwen in Beveren was tot nu toe een erkend servicepunt van Renault Trucks. Met de overname door Van Hove Garages zal de vestiging uitgebouwd worden tot een volwaardige Renault Trucks dealer onder de naam Van Hove Truck Center Beveren. Het personeel blijft behouden en het team wordt snel uitgebreid. Tot april 2018 kunnen we de huidige garage blijven gebruiken. Nadien zullen we verhuizen naar een andere locatie. Lees verder >>

 • Nieuws

   

  RENAULT MASTER WEBSHOP

   
  Oktober 2015

  Renault Trucks Belux lanceert de Renault Master webshop! Via deze webshop kan u rechtstreeks een Master uit stock bestellen in 3 verschillende uitvoeringen met €200 webshop korting. Of vraag via de webshop een offerte op maat aan. De bestelling en levering gebeurt natuurlijk via uw favoriete Van Hove concessie! Klik hier door naar de Renault Master webshop!


   

 • Nieuws

  VAN HOVE GARAGES VERKOZEN TOT
  SUPER BEST DEALER 2016

   

  23 juni 2016

  Op donderdag 23 juni organiseerde Transportmedia opnieuw de prijsuitreiking "Best of TRANSPORT". Van Hove Garages werd door een jury van vertegenwoordigers van de invoerders uitgeroepen tot Super Best Dealer van 2016 over alle merken heen. Luc & Cedric Van Hove namen de prijs in ontvangst en droegen deze uiteraard op aan heel het team van Van Hove Garages!
  Lees verder >>

 
 
 
 
 
 
Van Hove garages is officieel dealer voor Renault Trucks en biedt totaaloplossingen
voor alle Transportactiviteiten. Van deskundig advies tot 24-uurs service in onze werkplaatsen.
Met onze Professionele en Persoonlijke werkwijze staan we Altijd voor u klaar.

Video's

 • Super Best Dealer 2016

Nieuws

TPL_H_MOST_READ


Lees verder >